نکات حقوقی

۷ قانون مهم آپارتمان‌ نشینی که باید بدانیم

قانون مهم آپارتمان‌ نشینی

با افزایش جمعیت در دهه های اخیر، شاهد گسترش آپارتمان نشینی خصوصا در شهرهای بزرگ و پر جمعیت بوده ایم. به این ترتیب اطلاع از قوانین و مقررات آپارتمان ها بسیار مهم است.

سال‌ هاست که شکل زندگی در شهرهای بزرگ تغییر پیدا کرده و خانه‌های بزرگ ویلایی جای خود را به واحدهای آپارتمانی داده اند. از آنجا که اکثر شهروندان در شهرهای بزرگ، ساکن آپارتمان هستند اطلاع از قوانین و مقررات آپارتمان نشینی بسیار مهم است. در این متن، 7 موضوع مهم مربوط به آپارتمان ها را مطالعه خواهیم کرد.

1- چنانچه مالک یکی از آپارتمان ها در یک مجتمع بدون کسب نظر اکثریت، اقدام به نصب درب یا پنجره غیر همسان نماید، مدیر ساختمان میتواند از طریق دادگاه او را وادار به نصب درب و پنجره همشکل با سایر واحدها نماید.

2- در صورتی که واحدی دچار آتش سوزی شود و مدیر ساختمان قبلا اقدام به بیمه تمام ساختمان به عنوان یک واحد نکرده باشد، مسئولیت جبران خسارت وارده بر عهده مدیر یا مدیران ساختمان است.

3- از طریق بیمه مسئولیت به صورت بی نام، میتوان کل آپارتمان را تحت پوشش بیمه قرار داد تا در صورت بروز حادثه برای نیروی خدماتی و نظافتچی، بیمه جبران خسارت نماید.

4- اگر واحدی فاقد پارکینگ باشد، حق استفاده از پارکینگ دیگران را ندارد و در صورت استفاده، مالکِ پارکینگ میتواند به عنوان تصرف عدوانی اعلام جرم و شکایت کند.

5- در صورت عدم پرداخت هزینه های جاری مشترک، توسط مستأجر، مالک آن واحد باید نسبت به پرداخت هزینه ها اقدام نماید.

6- اگر گلدان یا اشیاء مختلف از لبه پنجره و یا تراس بر اثر باد یا بی احتیاطی سقوط کند وخسارت جانی یا مالی به دیگری وارد شود، شما مسئول پرداخت دیه و جبران خسارت هستید.

7- در صورت عدم پرداخت هزینه های مشترک ‌توسط یکی از واحدها، میتوان ضمن ارسال اظهارنامه، استفاده از خدمات مشترک از قبیل آسانسور را برای آن واحد قطع نمود.

وبسایت: luxbuyer.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *